Onze werkwijze

Wanneer u voor uzelf of voor een ander geneesmiddelen wilt bestellen, dan vragen wij u vriendelijk om u eerst aan te melden.

Omdat u uw e-mailadres achterlaat komt het bericht van uw aanmelding ook bij u terug per mail. Wij vragen u deze gegevens te controleren.

Wij controleren uw verzekeringsrecht en uw vermelding in het BIG-register. Op basis van deze controles proberen wij misbruik van deze service te voorkómen. Wij koppelen in ons systeem u zelf als voorschrijver aan u zelf. Dit is alleen mogelijk wanneer u een AGB-code toegekend heeft gekregen van Vektis. Heeft u geen AGB-code, dan koppelen wij u aan een algemene code en ontvangt u altijd alles op rekening. Zonder AGB-code mogen wij namelijk niet aan een zorgverzekeraar declareren.Vervolgens behandelen wij de receptaanvraag op de gebruikelijke wijze, maar vindt de aflevering plaats via de post.Heeft u zich reeds aangemeld, dan kunt u direct naar Recept aanvragen voor mijzelf om daar na het invullen van zo min mogelijk gegevens een recept aan te vragen.
U kunt recepten natuurlijk ook via uw eigen systeem naar ons toesturen. Voert u hiertoe Apotheek Maasduinen in met het e-mailadres ap009864@ccse.ezorg.nl. Noteer bij uw recept dat het om Artsenapotheek gaat.

U kunt ook een recept voor een ander aanvragen. Gaat u hiertoe naar ‘Recept aanvragen voor een patient van mij’ en volg de instructies op.Voor vragen kunt u ons altijd mailen op info@artsenapotheek.nl.