Soort lidmaatschap

U hebt een Gratis lidmaatschap

Bedankt voor uw inschrijving 0.00€.


Account informatie Heb je al een account? Log hier in

LAAT DIT LEEG

Discretie En Privacy

 

Uw persoonlijke gegevens worden met uiterste discretie verwerkt. Uw privacy staat voorop. Ter borging van deze eis is een aanvullende verklaring van de afleverende apotheek in te zien. 

U kunt natuurlijk aangeven of wij uw gegevens beschikbaar mogen stellen voor raadpleging door andere zorgverleners. 

Wij sturen uw geneesmiddelen in een witte of bruine doos met de aanduiding ‘STRIKT PERSOONLIJK’ per post naar uw huisadres of indien u dat wenst naar uw praktijkadres.

Autorisatie

Wanneer uw BIG-registratie niet meer geldig is, dan bent u niet meer bevoegd om voor uzelf voor te schrijven. Wij begrijpen dat dit, met uw jarenlange ervaring, niet fijn is. Daarom willen wij u vragen om een autoriserend arts aan te wijzen. U schrijft gewoon voor uzelf voor, maar wij sturen het recept naar de u aangewezen autoriserende collega door. Na autorisatie gaan we dan tot aflevering over.
De autoriserende collega mag natuurlijk ook recepten voor u aanvragen, maar dan moet hij of zij zich wel eerst inschrijven.
 Dank voor uw begrip.

Controle

Het is tandartsen en specialistisch verpleegkundigen niet toegestaan gebruik te maken van deze service.
Verpleegkundig specialisten mogen voor zichzelf voorschrijven maar voorwaarde hierbij is dat wij graag de schriftelijke afspraken, die zijn gemaakt met betrekking tot de reikwijdte van de voorschrijfbevoegdheid tussen de verpleegkundig specialist en de instelling én ondertekend door de ziekenhuisapotheker, ontvangen.