Welkom bij Artsenapotheek!

De site voor medici die graag discreet voor zichzelf medicijnen willen voorschrijven en deze per post toegestuurd willen krijgen. Deze site is voorzien van een inlogverplichting.

Bent u hier voor het eerst, dan vragen wij u vriendelijk om eerst een account aan te maken.

Dit is een voorwaarde alvorens u zich kunt aanmelden.

Lees onderstaande introductie door en besluit hierna of u gebruik wilt of mag maken van Artsenapotheek. Wij beoordelen of u bevoegd en bekwaam bent. Een specialistisch verpleegkundig of tandarts is bijvoorbeeld wel bevoegd, maar niet zonder meer bekwaam om voor zichzelf voor te mogen schrijven.
Zie Bevoegd en bekwaam.

Bent u hier

voor het eerst?

Maak een account aan.
Log in en klik vervolgens bovenaan op Aanmelden.

Heeft u zich ooit al

aangemeld zonder inloggen?

Maak een inlogaccount.
Log in en klik vervolgens bovenaan op Recept voor mezelf of Recept voor patiënt.

Heeft u zich ooit al

aangemeld met inloggen?

Log in en klik vervolgens bovenaan op Recept voor mezelf of Recept voor patiënt.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.


Inloggen

Welkom bij Artsenapotheek!

De site voor medici die graag discreet voor zichzelf medicatie willen voorschrijven en deze per post toegestuurd willen krijgen.

De site is voorzien van een inlogverplichting. Bovenin het scherm kunt u dit regelen door te klikken op Gegevens lidmaatschap. Wanneer u nog geen inloggevens heeft, maar zich in het verleden heeft aangemeld, vragen wij u dus om eerst een account aan te maken. Wanneer u zich in het verleden al aangemeld had hoeft u dit natuurlijk niet opnieuw te doen. U kunt gewoon gebruikmaken van de functionaliteit die u gewend was.
Bent u hier wel voor het eerst, en ingelogd, dan vragen wij u vriendelijk om eerst het aanmeldformulier in te vullen.
Om er zeker van te zijn dat u bevoegd bent tot voorschrijven controleren wij onder andere uw identiteit en BIG-registratie.

Wanneer u uw medicatie vergoed wilt krijgen, verplichten de zorgverzekeraars ons om de declaraties voor u in te dienen. U krijgt geen vergoeding wanneer u dit zelf doet. Wilt u in voorkomende gevallen toch op rekening bestellen, geef dit dan aan op het bestelformulier.
Zorg, om voor vergoeding in aanmerking te komen, voor een AGB-code. Deze kunt u kosteloos aanvragen bij Vektis.nl. 

Voor Traffic & Handling brengen wij €4,00 verzendkosten in rekening.
Geneesmiddelen duurder dan €250 verzenden wij met verzekerd vervoer. Kosten € 7,50.
Voor geneesmiddelen duurder dan € 1000 zijn de kosten €15,00.

Producten, zoals vaccins, die gekoeld moeten aankomen versturen wij niet. We versturen wel producten gekoeld die in de apotheek koel bewaard moeten worden, maar die in gebruik niet gekoeld hoeven te worden, zoals insulines en GLP1-agonisten.  

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op info@artsenapotheek.nl

ArtsenApotheek

Discretie en gemak voor medici door vertrouwelijke toezending van uw eigen medicatie.

Discretie & Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden met uiterste discretie verwerkt. Uw privacy staat voorop…

Werkwijze

De eerste keer dat u bij ons bestelt, via tabblad ‘Aanmelding’ vragen wij u uw persoonlijke gegevens en…

Autorisatie

Wanneer uw BIG-registratie niet meer geldig is, dan bent u niet meer bevoegd om voor uzelf voor te schrijven. Wij begrijpen dat dit, met uw jarenlange ervaring.. 

Bevoegd en bekwaam?

De apotheker beoordeelt elk verzoek tot levering, voert medicatiebewaking uit en belt u bij onduidelijkheden…

Vragen over ArtsenApotheek?

 

 

Neem contact met ons op
Keulerstraat 30A, 5854 BZ, Bergen L.

Telefoon: 0485 34 81 00
E-mail: info@artsenapotheek.nl

Discretie & Privacy

 

Uw persoonlijke gegevens worden met uiterste discretie verwerkt. Uw privacy staat voorop. Ter borging van deze eis is een aanvullende verklaring van de afleverende apotheek in te zien. 

U kunt natuurlijk aangeven of wij uw gegevens beschikbaar mogen stellen voor raadpleging door andere zorgverleners. 

Wij sturen uw geneesmiddelen in een witte of bruine doos met de aanduiding ‘STRIKT PERSOONLIJK’ per post naar uw huisadres of indien u dat wenst naar uw praktijkadres.

Werkwijze

 

Wanneer u voor uzelf of voor een ander geneesmiddelen wilt voorschrijven, dan vragen wij u vriendelijk om u eerst aan te melden ook als u iets wilt voorschrijven voor een ander. 

Omdat u uw e-mailadres achterlaat komt het bericht van uw aanmelding ook bij u terug per mail. Wij vragen u deze gegevens te controleren.

Wij controleren uw verzekeringsrecht en uw vermelding in het BIG-register. Op basis van deze controles proberen wij misbruik van deze service te voorkómen. Wij koppelen u in ons systeem als voorschrijver aan u zelf. Dit is alleen mogelijk wanneer u een AGB-code toegekend heeft gekregen van Vektis. Heeft u geen AGB-code, dan koppelen wij u aan een algemene code en ontvangt u altijd alles op rekening. Zonder AGB-code mogen wij namelijk niet aan een zorgverzekeraar declareren.

Vervolgens behandelen wij de receptaanvraag op de gebruikelijke wijze, maar vindt de aflevering plaats via de post.

Heeft u zich reeds aangemeld, dan kunt u direct naar Recept aanvragen voor mijzelf om daar na het invullen van zo min mogelijk gegevens een recept aan te vragen. U kunt recepten natuurlijk ook via uw eigen systeem naar ons toesturen. Voert u hiertoe Apotheek Maasduinen in met het e-mailadres ap009864@ccse.ezorg.nl. Werkt u via Lifeline dan is het adres 500081283@lms.lifeline.nl. Noteer bij uw recept dat het om Artsenapotheek gaat.

U kunt ook een recept voor een ander aanvragen. Gaat u hiertoe naar ‘Recept aanvragen voor een patient van mij’ en volg de instructies op.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op info@artsenapotheek.nl.

Autorisatie

Wanneer uw BIG-registratie niet meer geldig is, dan bent u niet meer bevoegd om voor uzelf voor te schrijven. Wij begrijpen dat dit, met uw jarenlange ervaring, niet fijn is.
Daarom willen wij u vragen om een autoriserend arts aan te wijzen. U schrijft gewoon voor uzelf voor, maar wij sturen het recept naar de u aangewezen autoriserende collega door.
Na autorisatie gaan we dan tot aflevering over.
De autoriserende collega mag natuurlijk ook via het tabblad AANVRAGEN VOOR EEN PATIËNT VAN MIJ recepten voor u aanvragen, maar dan moet hij of zij wel eerst zelf door ons geregistreerd zijn via het tabblad Aanmelden.
 
Dank voor uw begrip.

Bevoegd en bekwaam?

Het is tandartsen en specialistisch verpleegkundigen niet zonder meer toegestaan gebruik te maken van deze service.
Verpleegkundig specialisten mogen voor zichzelf voorschrijven maar voorwaarde hierbij is dat wij graag ook de schriftelijke afspraken, die zijn gemaakt met betrekking tot de reikwijdte van de voorschrijfbevoegdheid tussen de verpleegkundig specialist en de instelling én ondertekend door de ziekenhuisapotheker, ontvangen. Bedenk als arts altijd: ben ik wel bekwaam om iets voor mijzelf voor te schrijven? Het principe van niet schaden geldt namelijk nu voor u zelf!